Restaurangporslin för restaurang-, storköks- och catering- verksamhet

Beräkna hur mycket restaurangporslin som går åt:  Börja med antalet sittplatser restaurangen har/ska ha, och den tid du uppskattar att måltiderna kommer att ta per sittning, samt hur många sällskap du kan servera under de öppettider du har. En lunch tar oftast drygt en timme per sällskap, en middag ungefär 2,5 timmar. Fortsätt med antal gäster per bord och hur många olika tallriksstorlekar/modeller (varmrättstallrik, sopptallrikar, desserttallrikar, asietter) som du tror går åt per sittning. Jämför med diskkapacitet (diskmaskin, personal). Utifrån detta kan du kalkylera hur mycket restaurangporslin du behöver köpa in.

Färg på restaurangporslin: Vitt restaurangporslin fungerar i alla sammanhang, för alla rätter. Vitt porslin passar också om du gör om inredningen på något sätt (målar om, nya dukar, nya gardiner etc.) Det finns också störst utbud av vitt restaurangporslin. Det senaste är dock en trend med kulört, lite mer rustikt restaurangporslin, samtidigt som 70-talet kommer allt mer i ropet igen. Att ha vitt restaurangporslin som bas, och en eller ett par tallriksmodeller i kulört för vissa rätter, börjar bli "inne". Restaurangporslin i lämplig färg kan också bättre harmoniera med stilen du vill ha, t ex. om du går in för ett mycket rustikt koncept, eller vill spegla ett visst kök.

Kvalitet: Grundläggande kriterium för vårt utbud av restaurangporslin är att det ska tåla daglig hantering i matsal och diskrum, länge, och ändå se lika fräscht ut. Det är stor skillnad på restaurangporslin för hushållsbruk och professionellt bruk, godsets hårdhet och glasyrkvalitet är viktiga aspekter i den tuffa restaurangmiljön. (Undvik att falla för t ex. konkursutförsäljningar eller "tillbud" av olika slag av i detaljhandeln, det kan bli en dyr affär.) 

Ekonomi: Försök att köpa allt restaurangporslin på en gång, för att kunna förhandla om ett bra pris. Väljer du välkända porslinsserier för restauranger, alltså restaurangporslin som inte försvinner från marknaden till nästa säsong, kan du också enkelt komplettera olika delar när det behövs. Möjligheterna att kunna göra kompletteringsköp innebär på sikt bättre ekonomi för restauranger och serveringar, samt underlättar arbetet den dagen det ska göras.

Komplettera: På Restaurangporslin.com kan du välja restaurangporslin från etablerade kvalitetsserier som kan kompletteras.

Disk: Restaurangporslin måste tåla maskindisk för enkel skötsel. När du väljer restaurangporslin, ha detta med i planeringen.


◄♦►


Handla i Restaurangporslin.com när du vill, 24/7, och få ditt restaurangporslin levererat direkt till din adress.

Planera inköp av restaurangporslin med omsorg. I i e-butiken Restaurangporslin.com finns kategoritexter och köpguider för att lättare kunna orientera sig i vårt utbud.

Restaurangporslin.com drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.